Wrap de gall d'indi i xoriço

Avui per dinar he preparat un wrap basant-me en un que vaig menjar quan estava vivint a Londres. Un wrap és una variant dels "burritos o tacos" mexicans, però a més a més jo he variat una mica els ingredients i la base de la recepta original. La veritat és que està delicious!!




Ingredients:

(per 1 wrap)

1 làmina de pà lavash
120 gr de gall d'indi 
20 gr de xoriço tallat en làmines fines
1 cullerada sopera de formatge d'untar
2 cullerades de salsa de tomàquet casolana
1/2 pebrot vermell
1 cullerada sopera de ceba cruixent
20 gr de formatge parmesà
sal
pebre
herbes de provença

Preparació: 

Abans de començar a montar el wrap, tallem el pebrot en daus mitjants i el saltegem en una paella. Un cop estigui llest, el reservem. Seguidament, a la mateixa paella, afegim el gall d'indi tallat en tires, el salpebrem i afegim herbes de provença. El daurem a foc mig-alt durant un parell de minuts, intentant que no quedi massa cuit i el reservem. I ara ja podem començar a montar el nostre wrap.
Tallem la làmina de pà lavash per la meitat; una meitat la utilitzarem per montar el wrap i l'altra per fer-li un segon embolcall. 
Estenem la primera meitat sobre una superfície plana i a l'altura d'un terç de la làmina untem la cullerada de formatge, deixant dos dits de la làmina sense untar (d'aquesta manera no s'escaparan els ingredients quan l'enrotllem). A continuació anirem formant capes amb la resta d'ingredients: col·loquem les làmines de xoriço, untem la salsa de tomàquet, el pebrot, el gall d'indi, la ceba cruixent i per últim el formatge parmesà (jo l'he utilitzat també laminat). A continuació l'enrotllem entrant els laterals per tal que quedi tancat. Amb l'altra meitat de la làmina fem una segona capa i seguidament ho posem al forn a 160ºC uns 20 minuts.


Comentaris

Entrades populars